Fago & Theo

Alla inlägg under juli 2007

Av Cinzia - 19 juli 2007 17:00

Jhapp Barnvakt till Loke! Snacka om att Fago lös upp som en sol. BAra massa bus. Inte bara bus men mest bus :p


Av Cinzia - 16 juli 2007 14:32

Vart på Kurs idag. Moment kurs Alfa hundceter-för Git.

solen sken- va la första dagen solen sken på hur länge som hällst.

Och med Sol kommer värme. Och med värme kommer ysch.

Verkenjag eller Fago älskar värmen. Möjligen när han får bada :p


Iallafall. Jaha nu har det gått ca tre veckor med mycket ignonering,osv... Va har det gett.

jo Fago va taggad-han ville göra saker-han hade roligt :p.

Jag hade roligt.

Apporten gick fint. HOppet gick bra-han hoppade tillochmed högt idag. Och fot gick kanon.

VI hade kul idag.

Nu sitter jag här äter gårdagens spaghetti och dricker sur hemma gjord saft. Fago vilar...

Vad gör man en varm dag som denna?....

får se vad det blir...

De va papparatzis på kursen. Herre ghud*skrattar* det är verkligen skit kul att folk tar kort- men dom är ju sådana fina kameror som låter precis så som papparatzi :p hoppas man kanske får ngt kort eller två :p..


Kram over and out

Av Cinzia - 14 juli 2007 14:21

Jaha koman hem i går trött som bara den. Fago lika så. SAMT jonas. Somnade efter 5 min sista pizza biten va uppäten


Måste erkänna det va lite stressigt. Har börjat känna att jag aldrig får ro att bara sitta ner och njuta, då jag hjälper med Loka & Vekka. Det är kul men missar jhu även en hel del berner i ringen. Fast denna dagen satt vi faktist mitt i smeten. Mycket spring och vel men de va kul.

Fago va jätte duktig i ringen. Han kan ju inte påstå att han tyckte det va så där jätt ekul denna gången kanske. Det va stressigt, det va trångt. Men det regnade inte och hans guldsten Jonas stod jhu så bra så man kunde se honom. De va bra sa han!. Det va jhu inte heller bara en som klämde och kände över mig tyckte han. Det va två tanter!

Vi Fick ett fint gult band denna gången, och domaren förklarade; - Att mycket kan ju hända. Han behöver mer massa osv... Vi tackade för oss och han blev överlycklig när han fick busa loss med Loke!


Jag hittade ett JÄTTE fint halsband där som jag blev super glad för, och så va jag hurtig nog och köpte mig en agility tunnel. NU DU FAGO :p....


Ja utställningarna går bara bättre och bättre för Fago och mig, kanske inte resultaten men hur vi uppför oss. SJälvkalrt fick Fago en gooo grisknorr efter hela dagens bravader och han somnade in gott på kvällen.

En del kan tycka att NEEEJ fick du en treá. Men får se det så här.Gult band har vi aldrig fått förut-det är lite annorlunda.

Någon måste få det med! Vi fick motionerat i ringen, och tränat miljö träning och massa blickar. Man tränar avstägningen på öronen, av allt skvaller och tisslande runt ringen. Och man får visa hur fin man själv tycker sin vovve är. =)....


Idag har vi gott till affären. Det va mysigt sa Fago. Särskilt när det började regna lite och matte såg ut som en frysen blötstrandad fisk.


KRAM på er ....

p.s tog en bild och för lat för att hämta kameran i bilen :p

Av Cinzia - 8 juli 2007 00:27

Jag säger då det!

Jag och Jonas bar "lilla" Fago rätt länge uppför trapporna! Råga till detta så va jhu herr jonas tvungen att kolla om "lilla" Fago fortfarande accpeterade detta! Ja ni kan jhu avgöra själva!

 

Han är för söt Fago. Jonas vet jag ingenting om*hihi*

Nu har jag inte skrivit så mycket i min dagbok eftersom Fago och jag genomgår en "ruff" vecka. Försöka omvandla lite funktionär här hemma!

Men i dag gick vi i skogen. Letade om Svampen kommit upp!

Men icke som nicke.. Men Fago hade trevligt och jag va blöt!

Nu går Fago runt och gruffar, tycker inte alls grannen ska ha fest! Va ska det vara bra för!

I morgon blir det en tur i slottskogen..

Över och slut!

Av Cinzia - 2 juli 2007 17:18

Idag vaknade jag upp och kände inte alls för något. SÅ jag packade ner 6 st av mina hembakta stenhårda choklad muffins i Fago´s klövjeväska. Och vi började traska. Hela tanken kändes som en rätt bra ide.

Kör ju den vägen rätt ofta ändå.

 Tillochmed Fago tyckte det hela värkade vara en jätte bra ide. VÄl hos mamma konsumerade han rätt mö med vatten och jag passade på att låna mina föräldrars skrivare =).. Efter kanske en 30 min vila så vände vi på kappan och började traska hem igen.

När vi hade ca 1/3 del kvar blev Fago trött. Stackars Fago. Jaja jag fick bära klövjeväskan och hur mö jag än ville kunde jag ju inte gärna bära på honom.

Nu har han ätit och ligger och sover. Trött! och mina ben värker.

går in på eniro och spanar efter hur långt de va.

1,2 mil en väg - bil väg. Och vi gick hem också. hela 2.4 mil stackars Fago. Ibland e man bara för ambitiös. räcker nog med en väg nästa gång och någon som kör oss hem :p..


kram kram

Av Cinzia - 1 juli 2007 21:21

Jhapp där har jag varit. Vill då inte höjja mina ögonbryn för detta alls. Tycker de va många där som misskötte sig. Sprang i ringen när domaren bedömde en uppställd hund. Gap och tjo och massa stök bredvid där domaren osv satt och runt omkring. Hundar osm va lösa och folk som hade sin egna hund för nära ringen och kunde vara lite små ilskna mot resp hund osm va inne i ringen!... nu är de nog inte så att det är specefikt denna ras som har de så stökigt och bökit. Men av de få jag varit på va detta den mest respektlösaste-meeeeen det kanske beror på att jag har en Berner och ser det hela lite annorlunda- eller så är jag kanske för pryd i kanten. Men men!

För Vekka och Loke gick det jätte bra. Loke fick 2á med hp och CK samt Vekka en 2´a med hp och CK. Lilla magne va jätte duktig...


Fago min bäbis har fått sova hos Enya i natten till idag. Då jag besökte Metaltown.och tidigt i morse åkte i väg till denna special fick han sova över. Han har haft så kul verkligen! Nu ligger han nog och drömmer om en lekkompis själv-och vem vet det kanske ploppar ner en snart ;)...

Nu bakar jag choklad muffins med ögonen i kors och vänta rpå att Jonas skall komma hem så vi kan fortsätta se på Bond filmen.


over and out!

Presentation


Fago & Theo

Bloggens Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards