Fago & Theo

Direktlänk till inlägg 19 november 2008

Ja jag säger då det

Av Cinzia - 19 november 2008 15:36

Idag har det regnat. Jag va tvungen att fasta för att åka till meningslösa vårdcentralen för att ta X antal provrör med blod.  Efter gårdagens besök hos läkaren höll jag på att få spader.


Vad jag än sa så hade läkaren en "snygg" vändning i samtalet.

Ex hon friskförklarade mig efter tagit två blodprov. Vi har aldrig träffats. De förkalrade hon at ja blod prover kan jhu skifta lite från vecka till vecka. Och något så litet är inget man noterat direkt. OK sa jag- men från start i Juni har mina prover visat att jag har en liten infektion i kroppen. Ahh men de va samma svar där. Inget man noterar. Ok och 5 gånger har de visat de-men inget noterbart.

Ok. Nu e de jhu så att ajg har magproblem. Gastroskopi står på schemat i morgon. Och de vet hon. Hon frågar va jag äter. Tja inget direkt så- Då antar hon att jag äter "skräp mat" och börjar förkalra för mig att kroppen mår jhu inte bra av detta och får man inte i sig tillräckligt bla bla bla- då svarade jag så snällt. NÄ! men jag lever på frukt, grönsaker kokt mat typ. Ahh då vände hon på det och sa de. Ahh men då kan de vara så förstår du att din kropp har blodsocker fall och kroppen mår inte bra att ha dom stora upp och ner kurvorna. Ok tyckte jag. Så då undrade jag hur de kunde komma sig att min från spänings huvudvärk till morfin i magen hade med det att göra. Då sa hon helt plötsligt. Ja du förstår de kommer in minst en patient i veckan här om att de tappar hår. Men nu är de jhu så att själen spelgar jhu på olika sätt. Mår man psykiskt dåligt säger kroppen i från. Jo men man känner sin kropp och vad som har hänt. Ahh då menade hon helt plötsligt att man kan jhu ha fått en liten förkylning för ngt ½ år sedan. Och så svarar din kropp på det nu.

MEN HERRE JÄVLAR! jag höll på att brista i respekten och resa mig upp och gå.

Men nej då satt där och lyssnade på hennes jävla svamel.

Ja så sa hon de- vi kan ta om sköldkörtel provet om några månadero m du vill. För du vet en dag så känner man sig frisk Man måste bara bryta mönstret. Mitt korrekta och precisa svar va.

- Så du menar! att jag ska bli flint och sova mig igenom livet med smärta för att en dag vakna upp och allt är borta. Och trotts jag försökt dom sista veckorna att kämpa imot och de inte har hjälp. Att min mentala hälsa gör att jag får så ont?

Ja de va riktigt. kärring.. ah så hon ansåg vi kunde ta blodsocker, kalk och B12 prov idag. Here jävlar. Jag får spader.


Tillråga på detta skulle jag träffa mitt Ex Jonas mamma för en promenad. Ja som sakt- jag får jhu bryta min ovana att ha ont och vara hemma. På vägen hem ser vi en älg sprattla i diket. Jaha bara att stanna. Ringa polisen etc. Tillslut kom de en gammal go gubbe och ett gevär och fjolårs kalven fick äntligen dö. Om man kan uttrycka sig så.


Nu sitter jag här helt död. Promenaden i ös regn, proverna i morse och stackars älgen som blev påkörd. Och ska snart ner till apoteket och hämta ut världens dyraste p-piller. 280kr. Helt sanslöst.


Fago är nöjd i alla fall.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Dolly

19 november 2008 22:59

Känns lite dumt att fråga för jag förstår att du kämpar hårt för att få reda på svaren, men har du testat att åka in till akuten och bara sätta dig? Säga att du vägrar åka hem igen förrän du fått veta vad det är, berättar om bemötandet på vc och alla prover de tagit, alla olika teorier de vänder till med, etc? Där vi bor är det det bästa, för på vc får man antingen en pensionssuckande åldring som inte bryr sig, eller en tysk som inte kan mer än "Häääj!" på knaggligaste svenska...
Håller tummarna för att det löser sig!
/Bloggprenumerant :)

 
Marianne

Marianne

20 november 2008 10:47

Du hade inte blivit frisk av ett bättre bemötande av läkaren, men du hade mått betydligt bättre.
Finns det ingen annan läkare du kan söka upp? Vi har ju rätt att välja vårdcentraler själva, så kolla upp en det finns någon annan läkare du kan gå till. Eller så sök en privat läkare istället.
Jag förstår att du mår skit just nu. Det är jobbigt att vara sjuk och det är mer eller mindre outhärdligt att sitta och lyssna på när ens sjukdom nonchaleras av en läkare.
När folk uppför sig illa, så brukar jag ta med en liten bandspelare till nästa träff. Jag lägger den på bordet och säger,,, Jag har så dåligt minne, så jag spelar in vårt samtal så att jag inte missuppfattar eller missar något. Då får man de bästa förklaringar och svar som finns.
Kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cinzia - 23 november 2014 16:51

sitter och tittar på gamla filmer från i sommar.. Jag ler varje gång jag ser detta.. VIlken underbar upplevelse att få springa och stå där med en av sina bästa vänner i ringen.. Glädjen när jag ser detta går knappt att beskriva. Trots värmen spr...

Av Cinzia - 16 april 2014 12:53

En sväng på klubben med Pojkarna. Basar upp dom med varsin skål vatten och inträder rallybanan somm in vän Lena byggt upp. Jag har haft en paus. Tröttnat på rallyn men täntke se om jag kunde väcka lusten igen.   Fago får starta. Slappt tar jag...

Av Cinzia - 8 december 2013 14:05

Rätt mycket och jag har inte bloggat. Så varning för LÅNGT blogg inlägg... Mycket av tiden har gått till till träning inför Cert provet i patrullhund.   Spår upptag. Sitta 5 minuter och vänta.   Spår i medvind på fält. Theo har nosen t...

Av Cinzia - 26 september 2013 09:56

https://www.facebook.com/Bozita.se/app_172163342907991?sk=app_172163342907991&app_data=1554   klicka eller kopiera länken ovan.. man klickar sedan på det svarta hjärtat för att rösta.. snälla :D ...

Av Cinzia - 24 september 2013 00:27

vi fick en dag av Malin Bäcklund hundbefäl en rolig bana både på utsidan och insidan i ett hus. Lite filmar från olika av dessa momenten.. Theo lyfts över...   Theo och jag ska krypa ihop?... theo åker ett litet fordon?   ...

Presentation


Fago & Theo

Bloggens Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se