Fago & Theo

Alla inlägg under april 2009

Av Cinzia - 9 april 2009 20:46

Dag har de hänt mycket.


Jag vaknade upp av en orkester av div fåglar. Rinnande ögon och rinnande näsa. Allergin va in sjungen kan man väll säga.


PÅ morgon promenaden med Fago.. hittade vi lite mindre roliga ting..


För mig årets första "Mördar snigel".....


Sedan en vanlig"snäck snigel"...


Det va även en halkbana av mask invasion....* bra äckligt de där alltså**


Hittade även en berner snigel.....morgon trött hund har jag vill jag lova...


Sista viltspåret hittade jag jhu en halv mätt fästing på Fago. Så i går blev de medel i nacken. De har gått över 24 tim och han verkar fräsch.... Hoppas han tål det och hoppas de fungerar...


En vit kletig peruk fick han efter de... Detta är på recept. Hoppas sååååååååå innerligt att de kan hålla Borelian borta från min bäbis i vår/ sommar...


Senare idag drog vi lite vagn.. en snutt på de...

Samt Fago fick i kväll lek besök av boxern Doris....

Fort fort fort....


Har en bus film med dom också... Klämmer in den i nästa inlägg..


Fago e helt slut... Skönt!!!

Jag är trött... mindre skönt. Jag har ett arbete som ska in. Jag sitter med färg på golv och över allt där de inte ska vara i sovrummet. Väggar som ser ut som andra världs kriget. Ett smutsigt och riktigt lortigt hem. mindre kul... Men har njutit de stunder min hund har bjudit på idag. 


Kram!

ANNONS
Av Cinzia - 9 april 2009 19:54

här kommer filmen på dem...ANNONS
Av Cinzia - 7 april 2009 00:40

Nu i ett par dagar har ajg och Fago varit hos min syster. min syster är inte hemma just nu så jag och min mor täntke överraska henne genom att göra iordning hennes trädgård. Måla om sovrummet och stor städa.

Medans mamma står i sovrummet med vita prickar över hela sig. Står jag jag i hallen och sorterar papper, sladdar, målar saker osv...

Vad gör Fago? Han ligger troget på den lilla gräsplätten där ute. 


Ja jag e helt överväldigad hur detta med "vakthund" fungerar. Han har sina ben han har sina leksaker och vaten skål. Han ligger på gräset i skuggan( de har trots allt varit rätt varmt nu ett par dagar ¤¤weee¤¤) han har uppsikt över hela lilla tomten. FOlk kan passera, hundar kan gå struttande, skällande förbi.Han säger inte ett ord. Han höjjer huvudet och iaktar dom medans de trallar osv förbi. Tomten är mkt liten. som "markering" på tomt gräns är det stora stenar och när rabatten övergår till en gräsfläck*typ in och ut på tomten plätt* HAr jag ställt en plats bänk. När de kom folk som skulle komma in Skällde han högljytt. Jag gick ut noterade och där stod de en främling. FAgo sätter sig vid min sida. Står änniskan still är Fago tyst. Rör sig människan mot oss. Skäller Fago. Helt häftigt. Va de någon vi kände till men Fago inte kände gick jag fram skakade han pratade lite och så va de lugnt. FAgo hade ett vakande öga men va tyst. 

Ngt annat lustigt som Tamtam tiken innan gjorde va att gick grannen igenom grinden va det inget. Då va hon super glad. MEn klättrade grannen över staketet belv hon ursinnig.


Idag hade Emilio *min syster son* en kompis hemma. Emilio gick först över stenarna. OCh Fago SKällde... Sedan gick han igenom grinden och då va Fago tyst. Samma regel gällde då Emilios kompis. faktist lite roligt.


Om jag skriver osammanhängande är det för jag skrivit ett turbo arbete  i psykologi precis. Tröttnat på de lite granna. Meni allafall så tänket sitter i lite. 


Men men mkt tid för und idag helelr blev de inte. Så nu på kvällen tog jag min hund mats paté och en plast sked och tränings ryggsäcken ut. Kl va nog en 22,30

Vi tränade inkallning med ställande. Gick kanon. Vi är på ruta 1*skrattar* men de går bra, kanske dags att gå till ruta 2 nu då :S....

Vi tränade fria följet med en dummy. Jag är livrädd att gå längre sträckor. För petig typ. Och känns som Fago kommer att tappa fokus. Osäkerhet hos mig. Samt vi tränade "ligg".... Men där står de till..


JAg är så besviken på upplägget nu på kursen. Aldrig varit de innan. SÅ jag kännerm ig hyper stressad över de jag behöver hjälp med. FAN! vet inte va jag måste prioritera bort... =,(....


i morgon blir de mer plugg, köra mina bil till bil och teknik. ( mor min krockade jhu min bil), kör runt i en skrot bil nu*skäms lite faktiskt*, sedan blir de till min mor låna tvättmaskinen sedan tuffar vi bort til min syster städar och fixarl ite till.... För hoppningsvis ska jag hinna måla mina egna lister i morgon... NÄr jag ska vara und ägare där i mellan vet jag inte :SGRATTIS TILL ALLA SOM KLARADE SINA OLIKA DRAG PROV I LINDOME....


Ni som inte kom riktigt i mål, de kommer fler tillfällen. De är djur / individer vi har att göra med. Och som vi vet. Sennen hund är en sennen hund. Ena dagen elit klass i arbete av olika slag. Andra dagen Elit slappare och noll intresse.


KRAM ON YOU!

Av Cinzia - 5 april 2009 23:34

För några dagar sedan testade ajg efter en bit in på promenaden med vagnen att koppla loss honom....

Här är en liten snutt med de..

Jag upptäckte nu att ajg råkade fimla på sniskan...*skrattar***

Av Cinzia - 2 april 2009 21:36

Vara tråkigare än andra. Idag fick Fago en tråkig dag. TImmarna räckte helt enkelt inte till.


Börjar med att vakna försent. För att sedan åka till Borås. Sedan Tuffade vi vidare -mor, systerson(emilio) och jag till hisingen för att köpa en BMX... = pojkcyckel med coolt silver och cooolast av allt. Fotstöd.*skrattar** Enligt honom va den coolast för den hade fotstöd.

Sedan hem. För att fråga Förbo om de kunde tänka sig att hjälpa mig med spackel och slip i mitt sovrum. De gick inte om de inte tapetserade också. Men svin tråkiga tapeter. Så de sket sig... Och sedan fick jag träffat en "gammal" klass kamrat från Gymnasiet. Så  denna dagen fick ändast bestå av korta promenader och upptäckt av köttbullar i träden.


  

Vet inte varför han söker sig högre upp hela tiden. Ibland kan han stå och skutta på bakbenen tron om att de kan finns högra upp... Bra rygg och lår träning..


 


Mer än så blev de inte... Men han verkade rätt nöjd ändå!

Av Cinzia - 1 april 2009 21:22

EFter en väldigt aktiv dag som igår. Med viltspår på morgon och bara några timmar senare Lydnads kurs. Va vi två mycket trötta figurer som la sig.

Idag sken solen som bara den. Det va riktigt varmt också.

Tanken va att jag skulle bada Fago på Alfa hnudcenter. Men med tanke på värmen som fanns idag så drutta jag Fago i badkaret och han åkte på ett mega skumigt bad/dusch. Sedan va de bara uto ch traska....


Alltid lika kul, till min förvåning att titta vad som sker på andra sidan räcket. Även om räcket är lättare att stoppa igenom huvudet i mellan raderna. SÅ är de detta han väljer först.


Vi har bävrar i Lerum. Har sått mycket i tidningen om de bävrar vi har här. Dom gnager ner träden. Och de dom inte hinner med. Ja dom blir ståendes tills ngn hugger ner dom.... Rätt häftigt ändå...

Vi hittade lite krokus också. Eller rättaresagt en hel del. Himla vackert är det.


Promenaden va skön. Fago hann faktis torka.  Vi fick med lite "inkallning+ställande" under promenaden. De vi hade lärt oss i går. Lite läggande och den roliga rutan hann vi med.


Jag hann även gräva ner en "sköldpadda" och hitta en gois hög bakom en buske. Mycket hans med. Mysigt som bara den och han luktar äntligen gott igen.


eftersom Tisdags morgonen började med viltspår och spåret slutade med att ajg upptäckte en fästing =( så blir de till att köpa fästing medel i morgon.

JÄVLA HEL***ts förbannade vidrigt djur. BLääääääääääää.......

KRam på er ;)

Presentation


Fago & Theo

Bloggens Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se