Fago & Theo

Alla inlägg under april 2011

Av Cinzia - 28 april 2011 21:20

nu till kvällen tog jag och Fago oss en promenad i skogen. Utan lilla Theo. Jag har satt på Exspot på Fago och hoppas på underverk.. Dock kröp det en svinäcklig jävla röd sak på hans huvud.. :( jaja..

Varmt är det även om de är svalare på kvällen märker jag på Fago att han inte alls tycker det är poppis med värmen... bjuder på lite kort från promenaden. KRAM


         

Av Cinzia - 26 april 2011 22:39

Här flyter allting på. Fago fick Exspot på sig här om dagen. Får se om fästingarna ger honom lite space denna sommaren. Theo verkar verkligen inte tycka om värmen. Han ligger mest gärna hela tiden i badrummet med huvudet under badkars kanten alternativt så långt bakom toaletten han kan. Ja när han inte tok busar vill säga. . Han har även hittat de där roliga med toa rullen. Lite jobbigt när han kissar inne. Inte lätt att torka upp när han tränger sig fram för att få tag i toa rullen  . Han är en liten "pissnisse". Just nu känns det som han ALDRIG kommer bli rumsren..

Idag gjorde han debut att kissa och bajsa i koppel. Det tog bara en så där 30 min. Men skap den som ger sig.

Fago och jag va på Rally lydnads tävling i helgen som var.

Det va inga roligt. Börja med 97p och sedan 98p för att avsluta med 77 p =(.

Värmen tog ut sin rätt och han va som att dra seg kola runt banan. 15 skyltar man tycker den 2 min kan han anstränga sig lite. Är inte speciellt ansträngande för honom alls faktiskt. Men men två sista skyltarna. Ligg under gång och 270 vänster. Ja ligg undergång blev Sitt , sitt , sitt och knappt ligg och vänster svängen satte han sig ner. Hade han inte gjort dessa två misstagen hade vi vunnit hela klassen med bara något litet fel. Jaja uppflyttade till fortsättningsklass. Får se om jag hinner starta en omgång av detta innan vi gör debuten i officiell  klass på SBK avdelningeni Juli.

Nu vet jag hur vi ska träna och i morgon på klubben har jag lagt upp en plan. Det är inte mkt av honom jag begär. 2 Min av kontakt och position vid min sida. Men värmen tar sin rätt och det är inte lätt för honom. VI får träna på uthålligheten helt enkelt.


Avslutar med att bjuda på några kort från idag.

   

 

    Kram

Av Cinzia - 24 april 2011 23:38

Idag va min 3´e stard i Rally lydnad nybörjar klass. 20 grader i skuggan med liggande sol. Nja inte riktigt en bra start på dagen för oss. . .

Banan var enkel, inte svår att gå fel och skyltarna va roliga. Min kompis Lena och Nellie startade precis före oss. Det gick suveränt för dom. Tog ur Fago ur bilen sent, för i bilen va det svalt - skugga osv. . . .

Ja han va seg som kola. Något steg i rätt position resten var någon annan stans. Enormt trött och seg. Vi kämpade oss igenom banan fram tills de två sista skyltarna. 270 vänster sväng och Fago sätter sig ner, samt ligg under gång så sätter sig Fago och tittar på mig.. Ja 77 p är ju knappast ngt att skryta med =(. Men vi tog oss igenom och fick ett första pris på en 14 placering*skrattar* Ja någon gång måste ju vara första gången man hamnar så illa placerat.


Lena och Nellie gick det betydligt bättre för. 81 p fick hon. Ann & James tävlade i fortsättningsklassen och fick ihop bra poäng och ett första pris. . .

Frågan är - hur ska Fago orka när Rally´t blir officiellt. 2 Juli.. Vi får se. . .


Plockade Fago´s första fästing idag. Svullen som bara den va han. Kröp dessutom två stycken på honom, och i morgon lär jag ju upptäcka flera som satt sig. Äckliga djur. Ex-spot åker på i morgon. Där med basta!!


Idag har jag klippt klorna på Theo samt tvättat av öronlapparna på insidan. Samt städat Fago så han ser ren och fin ut.. min lilla gos ängel..


Reglarna till balkongen är  tillsågade. Förhoppningsvis säts dom upp i morgon så jag kan måla dem vita. Sedan är det bara nätet kvar föra tt Goliat skall kunna ligga ute på balkongen och sola, och hundarna gå ut på balkongen natte tid för svalkan....


Övriga projekt är nyare bil är ett måste. Kraven är , relativt bränsle snål, stort bagage ( 2 berner hanar )  AC. ... Men det blir nog en annan gång i nästa liv.


Nu Sover Fago & Theo + katterna. Jag sitter och halvsover. Så e nog dags att krama kudden. . . . .

Av Cinzia - 21 april 2011 22:34

Av Cinzia - 19 april 2011 19:59

Vill börja mitt inlägg med att skriva att Fago inte är bortglömd. Kan säkert tänkas så när man har massa kort på Theo.  De får sin beskärda del av uppmärskamhet båda två. =)


Idag va jag och Theo på alfa hundcenter i Stenkullen för att vägas ( han inte jag ;) ) och träffa Linda, jojje och Git. Allt gick kanoners. Theo va mycket trött för han fick ju även flick besök tidigare idag. Marinette med lilla Geisha kom förbi så de fick legt super mycket. Theo va enormt trött efteråt- så jag hann tillochmed gosa med honom utan att bli biten ;).

Men efter vila och mat bar det av till Alfa hundcenter.

13,6 kg väger den lilla bollen och mijön på Alfa bekom han inte i huvudtaget. En cool lugn kille. Bjuder på lite kort.

 Fotograf: Linda Andersson

       

Av Cinzia - 17 april 2011 23:35

I kväll har Theo bjudit på en riktig cirkus. Han fick tokrace anfall. Ut i hallen in i badrummet igenom vardagsrummet, genom sovrumet ut i köket tvä vändning vid vatten skålen så de flög om kring, in i badrummet igen och runt. Sedan rätt in i badrummet, kraffsade på badkars kanten, så jag lyfte i honom. tok raca där i och passade på att dricka lite.   Klar nu vill jag ut igen..  Sedan va de bus med Fago.

            Kvällen avslutade tillslut att jag fick tala om för lilla Theo att nu ska vi sova.. Övertrött liten Theo hade full rulle i sitt tillhåll och först nu gav han upp och sover som en stock..

Av Cinzia - 13 april 2011 21:42

Av Cinzia - 11 april 2011 18:56


Välkommen hem Theo. 

  

Presentation


Fago & Theo

Bloggens Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards