Fago & Theo

Alla inlägg under februari 2008

Av Cinzia - 27 februari 2008 14:28


Man fick lära sig i tidig ålder ad höger och vänster är. Men Jisses på en lydnads plan vet man inte verken ut eller in. Man galoperar runt osm en tok och , hunden släpas efter. Helt otroligt! Vad bra det hade kunnat gå för oss annars,-om inte jag strulade till allting så otroligt mycket....


Dock va väll inte platsen den bästa-om ursäkterna ska radas upp. Ingen uppvärmningsplan. Ridhus som ekar med en läktare på en sida som gjorde det hela lite mer komplicerat. Jaja nya datum är satta-och komenderare har tillsatts för framtida träningstillfällen inom linförhet XD.


Fick bra tips angående ställandet under gång. Och det va kul tyckte han.


Har fått många och positiva gästboksinlägg & det uppskattas och värmer gott ska ni veta. Jag och "lilla" Fago tänke rinte ge upp verken på lydnads plan eller i ringen =). Vi kan jhu allt pussa oss till en plasering XD.

Av Cinzia - 22 februari 2008 11:05

Fago & Texas


Detta är lilla Texas en ca 9 ½ månads cocker. Han kommer till oss varje måndag och fredag! Jätte kul tycker Fago. Någon man kan pyssla om och som också tycker det är roligt att ligga och rulla på golvet och vifta med benen!


Kram lingon skog!

Av Cinzia - 21 februari 2008 11:10

Ja vad säger man "Leta Pluto" har gått över till hitta den pricka nallen.


Först måste man vänta tills matte har "gömt" den pricka nallen!


Sedan springer man runt i skogen som en tok och letar upp den.


Sedan hämtar man den!


Pluto dog :(. Tappade huvudet. Men allting har sin gång. Nu är det en tilltuffsad dalmatiner nalle som får åka ut i tuff teräng. Fago har nog en mest uslaste tålamod som finns-eller är det bara det att han lixom tycker det är skit samma. För ser han den är det JÄTTE KUL. Men om matte anstränger sig och gömmer den-Tja om han anser sig det värt att leta efter ruffsar han till den och sedan fortsätter med att nosa,kissa eller kommer springandes jätte glad utan nalle! Inte direkt upplet på hög nevå. Men vi får se vad han tycker om Viltspår =)


Helgen först Over and out!


Av Cinzia - 14 februari 2008 16:26


Idag är det alla hjärtans dag!

Jag och Fago vill sönda massa hjärte kramar till er alla!

Ni vet vilka ni är.

Alla Fago´s kompisar !

Alla mina vänner  & bekanta !

&

En extra kram till familjen! 



 Muffins i ugnen då mor min tvingar mig till kalas. varje år samma visa!.... Inte muffinsarna men ahh du vet man fyller år och en massa släckt knör sig in för tårta. Men jag gillar jhu att baka, nu äntligen kanske någon äter upp det.


Idag har jag och Fago varit på Ängården med Pernilla och Sweety. Det va en brud att föredra tyckte Fago. Jisses vilken fart. Hon är jhu helt dödskön den hunden! Massa Bus och massa lek och massa bad blev det allt. tack Pernilla och Sweety för de fina korten. Och tack för en 2½ timmas skön promenad. Gör vi gärna om!


Av Cinzia - 13 februari 2008 23:27


Ja i bland får man jhu erkänna sig som en brakonstig människa, eller är det bara så att vi "hund folk" är lite speciell.


En god vän till mig kom förbi i går kväll efter en kurs för Git. En 8 månader schäfer tik. JISSES-jag har kommit fram till att jag nog har en väldigt from hund ändå.Men men dom lekte väl. Vi diskuterade aktivering osv. Då började hon prata om rutan och upplet. Som aktivering. Jisses det lät roligt! Så idag i årest ,måste man nog säga, första vår dag. Tog vi gula nallen Pluto i fickan och en näve godis i andra och så Fago så klart! och upp oc in i skogen!

Leta-vet Fago vad det är. Och det är Leta upp godis som ligger lite överallt tills mate tjuter "SLUT"komma rusande få massa kramar.ROLIGT

Men va e nu detta.!

Vifftandes med Pluto och Fago i koppel så gick jag hmm 5 meter dumpade Pluto och gick tillbaka 5 meter.Satte Fago och tänkte, va Fan ska jag säga nu! AHA! ,-"HÄMTA", tjöt jag hysteriskt och Fago kastar sig ut och faktist hämtar pluto. HAHA jisses det va kul. Efter bara några stycken fattade han poängen och jag gick lite ängre och kastade sedan den lilla Puto ett par meter. Detta va jätte kul. TILLS mate glömde tänka och gjorde en gång för mycket. Sista va la SÅ DÄR! kul. Men det va en bra aktivering. helt klart!

HITTA PLUTO-kommer vi köra mer med!

Sedan insåg jag jhu detta med vårvädret och gick igenom centrum och bakom gymnasiet och bakom kyrågården men mitt i kyrågården-man lixom går bakom kyrkan längst i änden på kyrkågården.-så va det översvämning. WEEEEEeeeee tänkte Fago och jag tyckte-detta är väll ingen synd. Så Fago badade och simmade på helig mark XD... Sedan gick vi en bit till och kom en bit efter kyrkågården och ner i en slänt till forsen där Fago simmade lite till.


En helt jätte skön dag!


I morgon säger folk jag fyller år. FÖR JÄVLIGT! så idag va det inhandling av diverse tårta och bakmatrial!


Snart är det Fagos födelse dag. Men en lydnad och en utställning innan får han allt orka med innan han blir gammaml gubbe XD.....


KRAM PÅ ER!

p.s tips på annan aktivering mottages gärna!d.s

Av Cinzia - 6 februari 2008 02:56


VFago har verkligen varit sig själv nu den sista veckan. Posetiv, laddad. GLAD! Herre ghud vilken skillnad det är på sin hund. När han är mer på G. Vi har tränat dåligt-då min vardag mer eller mindre ser ut som en stor ångest. Men sista veckan har vi smyg tittat på saker och ting. Så förhoppningsvis håller vid datumet 24 feb för  tävlandet av lydnadsklass 1. Hoppas Fago är fortfarande lika laddad.


Idag fick jag han at hoppa upp på Pappa, han har blivit mycket lättare med skallet, som han alarmerar med när tex min far kommer. Han har ätit nu fyra dagar i sträck. Trotts att han fäller nu är hans päls fortfarande blank och fin. SNÄLLA hopaps detta håller i sig nu.


Nu ska jag hoppa i bingen. Ska försöka få bukt på hemsidan lite´. Just nu hoppar den lite som den vill åt de olika hållen.


Tips och tankar om vad som känns bättre och sämre mottages gärna!

Av Cinzia - 4 februari 2008 17:54

 




Idag har varit en tve tydig dag.


Jag pasar illla Texas, går ut på fältet för att det va sååå otroligt msigt väder. Jag ser mina "grannar" och dess lösa hund. Jag kopplar Texas och Fago. Tjoar och har mig med lilla Texas, måste hört mig.


Kommer upp på fältet och där ser jag en svart *ras ovisäntligt*, hund kommer i en jävla fart fan gör jag-släpper Fago, och Texas.Den kastar sig rakt över Fago utan att stanna. Försvar gärnet/bråk gärnet.

Fick tag i den svarta saken och putt bort den. Fago till min förvåning lät sig utan tjafs placera sig bakom mig. Medans jag höll den svarta saken borta.



Denna svarta sak har flygit på i stort sätt ALLA hanar + lite folk på området. Och matte säger-Men herre ghud så har han aldrig gjort..

Jaja va fan ska man säga, brukshund klubben hänger dom på också. Tydligen tävlardom elit lydnad(vet ej), men inte fan kan dom ha allmänlydnad och koll på sin hund.


Det tvediga i detta va att jag va stolt  över Fago och förbannad på störd ägare..


Det andra va Nu på kvällen skulle jag möta upp Texas ägare på parkeringen Fago och Texas leker, så ser jag *censur* och hennes *censur* oppfostrade hund komma. Fan så jag försöker locka med Fago och Texas. Så går hon efter. Jag lite fint lägger fram att *namn* det blir lite jobbigt om du och*namn* kommer hit. Båda är lösa! Hon blev skit sur för hon menade på att hennes hund inte förstod varför han inte fick hälsa. Och att den där lilla kan jhu inget göra. Skit samma dialogen va pantad. 1. Texas är under mitt ansvar när jag har honom här. Han har sina vänner och behöver inte hälsa på alla i området. 2. Hennes bångstyriga,icke namn kunniga,självständiga ledare i flocken hund kan skrämma skiten ur Texas, osv osv.3.Varför inte respektera & försöka tänka ut att om en ägare ropar med sina hundar och små joggar bort, inte fan följer man efter.


Hundar är inte människor-dom har en annan "värld". Inte fan blir en hund svartsjuk eller ledsen om han en eler två gånger inte får springa fram och ta över en annan hunds lek.


Argghhh.....

summering-fan in bland finns det konstigt hund folk. Dom värsta är dom som är Duktiga amatörer. MY GASH!....


annars är mitt golv ett sandpapper och damsugaren ska nu löpa amock över lägenheten.


Över and out! 




Presentation


Fago & Theo

Bloggens Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards