Fago & Theo

Alla inlägg under april 2008

Av Cinzia - 13 april 2008 20:09

Ja nu är Nemi inte längre med oss. Men vem va inte lyckligast under tiden om inte FAGO!

Och när Nemi gjort sitt va det en mycket stolt Fago som övergick till att fortsätta sin brutalitet på sitt ben....

Men kom väll antagligen på vad han hade gjort... Och blev inte alls glad...

Eller bara utvilad efter en brutal kamp....


Fago är dock inne i en mycket pussig period. Man kan nästan säga han e "sken dräcktig" :p, Här ska det kramas och det ska pussas, och dom där ögonen som tittar på en från sidan. Huvuden i knät och inbackningar och TA I MIG. Promenader som består av en Fago som trippar på tå. Ser du mig , ser du mig, ser du mig SER DU MIG!????

Ner dyker jag och Fago slänger sig hän i mina armar. Mmmmmmmmmmm gossigooo, och naggar och pussar....

Ja vad säger man!

Du är helt underbar Fago!

Av Cinzia - 11 april 2008 08:59

Cinzia Lundgren!

Ja detta är då jag! Jo da fråga min omgivning, jag har blivit otrolig. Jag jobbar på att sluta svära så mycket( precis som allt man ska sluta med blir jhu detta också värre), Men känns lite befogat då det flesta och mesta i min omgivning är rent kaotiskt. inte konstigt jag får magsår.

Ta en dag som nu nyligen. Jag va hos tandläkaren, historien innan där va som sagt en annan kaotiskt dag, iallafall. Min ena tand hade skadats. Och som vissa vet är jag hysteriskt rädd om mina tänder. LIV rädd för att tappa osv. Mamma har sköra tänder så dom tackarna flyger till höger och vänster. Iallafall Ja då kom jag försent trodde jag, stressade som en tok. Men visade sig mamma sagt fel tid. Och fick i stället gå en promenad på avenyn(göteborg) med Fago. Mindre omtyckt, samt han bajsade på Polisens gräsmatta. Lite spänning och äventyr i livet är jhu aldrig fel.


Sedan hos tandläckaren gick allt bra. Detta va jhu dock trevligt. Massa beröm för mina väl skötta tänder. 3 år sedan va de sist jag va där :( tiden går fort och man hinner inte med alltid. Men knappt någon tandsten om ens någon, inga hål eller början till. Ohh vilken lättnad. sedan begav jag mig till en trött Pernilla, sweety och Akira för en promenad. Ja jisses jag gnällde nog från de pernilla öppnade dörren. Jag va varm, jackan va tung, fago blev skiten(nybadad), de va långt,jobbigt med uppförs backar. Folk va jobbiga och konstiga.  Hem till Pernilla och hon va jätte duktig medans jag satt och gnällde på hennes köks stol. Tja gnällde om allt. Lätt irriterad va jag, så det va jag jhu även tvungen att berätta. Hon bjöd på Lax och pasta och sedan blåbärspaj med egen plockade blåbär/eller någon hade plockat dom vart fall. Det som fick mig på bra humör va upptäckten av pernillas mat kunskap. Roade mig brutalt. Resultatet dock va riktigt gott. Så två trötta människor + en gnällig och tre hundar. En med "vatten svans", fago har varit kass i magen (taco´s är ingen bra hundmat), och glada Akira. Blåbärs pajen va en inbjuidan för att se Pernillas fina kök. Grönt va riktigt läckert.


Jaja gnällt färdigt tyckte jag och trampade iväg med Fago. Gnällandes. Och en Te låda fick jag med och allt. HEM HEM HEM! trött som stryk. Hmm i hissen fördes dialogen ngt som så här.

-Du Pernilla. Jag hittar inte mina nycklar.

-Dom ligger säckert någons stans ijackan.

-Nix! före gick jag och där satt dom JAAAaaaaa i täningslåset. med fyra låsta dörrar och ett stängt bagage. Hahaaaaaaa jisses.Efter ppanik samtal( jag e trött), fick jag tag i en mycket sjuk jonas som kom till undsättning, men Pernilla jag och Fago samt sweety som visade resultat på vad chili nötter kan åstakomma med magen, fick en promenad, Och den promenaden va lerig,jobbig,ahh allt jag hittade att gnälla om. SOm belöning på mitt gnäll vurpade jag och la mig i leran. Moder natur va nog rätt trött på mig.

på vägen hem Ja då dör min radio bara rakt upp och ner tre gånger samt bilen börjar skaka som en mixer som hackar is med slöa knivar.


Ja så här ser mina dagar ut ständigt.

Springer fram och tillbaka. Glömmer saker,stressar, hinner inte sova. Kanske inte så konstigt magsåret dyker upp, kass andedräckt av magkatarr, och mitt lätt irrriterande humör med en helt skopa med gnäll.


Tack pernilla för du stod ut med mig!.

KRAM!

Av Cinzia - 5 april 2008 12:38

Lydnad i Lerum!

2 placering med 1 pris.

Vi kan vi också! På "hemma plan" inte för vi är där och tränar men ah..

Våran första kassa platsläggning.  Han satte sig upp 1 sekund innan hon bad oss sätta upp hundarna. Avdrag i poängen. Annars va de ok. Mycket nosande tyvär. Fattar inte va grejjen är!. Nu e båda trött! Men Fago är lycklig som bara den. en "liten" boll fick han i prisent och matte en pokal!


Kram!


Av Cinzia - 5 april 2008 01:09

Minns ni de gympa serien.


Jisses min engelska är ynklig.

Fago´s syster har blivit mamma. Helt fantastiskt. Hoppas de får med sig den underbara charmen.

Bilden tillhör Lordcham.se

Ja jag säger då det. Inte bara Fago som är vig åt alla håll och kanter =). Fantastiskt!

KRAM!

Av Cinzia - 2 april 2008 19:53

Jo en Ragdoll. Kanske är Fago en blandras. Eller kanske mer en korsning? Berner + Ragdoll = Fago?


På Åby pratade vi om Pälsar. Vilken härlig päls Zelma har.  Vi kom in på badning, föning och trimning.


Jag badar inte Fago specielt ofta. Jag sköljer av hans ben och mage när vi varit i skogen. Och efterosm Fago egentligen är ett träskmonster! Så kan nog de flesta förstå varför man sköljer av sin hund. Inför utställningar inoff iallafall. Badar jag sällan Fago. Mycket sällan. Och faktist ofta får vi komplimanger för den fina pälsen. Om vi har någon hemlis nix. Men därav kommer vi in på "Ragdoll".


Så här går det till!

Jag hämtar en fintandad kam. Min vanliga kam gick sönder! Sedan går jag ut och sätter mig mot en vägg*har kass rygg, stöd e ett måste*. Sedan sätter jag benen åt varsitt håll och sedan kommer Fago. Jag behöve inte säga ett ljud. Han sätter sig i vanlig ordning ½-1 meter i från mig och backar in rumpan, med huvudet kastat bakåt. Öronen hänger och han ser på mig uppochned på. Då sitter han så nära mig att jag knappt kan kamma honom. Sedan tar det inte många sekunder innan han PLADASK dunsar i golvet och lägger sig tillrätta. Jag kammar igenom varje del av den pälsiganalle björnen. När man kommer till magen är det som en knapp-och alla fyra benen åker i luften. Självklart mot mig. Så det finns inte mö plats för armrörelser. Då sätter han igång och tvättar mig. Med omsorg. Jisses hans ögon går väll i kors! Sedan välter jag över honom mot mig och fortsätter. Efter denna prosedur vill jag att Fago ställer sig upp. För jag vill se över och kamma lite till. Glöm nu inte att självklart tillkommer de manliga snarkningarna när man kammar. smaskandet med munnen och sucken när han måste vända på fläskete.


upp säger jag och får peta på slåfocken som ligger osh snarkar. Upp ställer sig en Herr Fago och jag börjar kamma. Då kommer den mystiska "Ragdollen" in. DUNK ner i golvet igäng smask smask, och ZZZZZZZzzzzzzz om jag inte petar på honom UPP! då får man ha sten koll på honom så han inte dunk ner på rumpan. Sedan ber jag han att gå "runt" och på vägen tillbaka ser jag hur han går in för landning och man får vara SNABB som tusan att be han hålla sig uppe!

Ja jisses vilken charmör. Slappna av kan han verkligen! Sedan blir belöningen av att hålla sig uppe att jag sätter mig på golvet igne mot väggen med öppna armar för då kastar han sig hän över mig för att få ligga och grymta,snarka i min famn när jag killar han bakom öronen.


Det som är mcket mystiskt är att i Fago, finns det fler mini Fago´sar. Slutat döpa dom för dessa små ullmonster verkar det aldrig ta stop på! Min lilla kam, Fagos lilla hög och Goliats lek låda!


Jag bara älskar min nalle!


Kom på!

Jisses va många namn min hund har...

1: Köttbulle

2.Herr Fago

3. Lilla Fago

4.Träskmonster

4.Grisen

5. Nallebjörnen.


Finns nog tusen till....... KRAM!

Av Cinzia - 1 april 2008 23:19

Jo ibland är man bra trött. Stressig  period har det varit.

Söndag: Lydnads tävling.

Måndag: 9 km i härskogen med Pernilla. + tvätta på morgonen.

Tisdag: gick skogen + fältet. i otroligt mö snö. + 1½ tim bedminton.

Onsdag: Va chauför till en kompis som besiktiade 4 valpar + storhandlade. Sedan blev det gym.

Torsdag: tvättade igen. Va hos Malina. hjälpte med djur.

Fredag: Texas kom tidigt. jätte huvudvärk. gymmade.

Lördag: Upp tidigt ut med Fago.Åkte till Åby inoff- GRATTIS Zelma. hem ut med Fago städa.Jonas kom film.

Söndag. upp kl 05.00 städa pizzeria. Hem sova lite ut med Fago, på långis. 12,00 Kallebäck, blev bjuden på mammas jobb, på Langos. 15,00 tattoo mässa. hem långis med Fago.Kvällen- hjälpte Malin med Terrarium

Måndag: Texas 07,30 till sent. Fago fått i sig Tacos. kass mage = ute hela natten och dagen för att skita.  Stor städade skit äckligt hemma.

Tisdag: tvätta hjälpte Malin med akvarium. Vilo dag!


Ibland skulle det vara skönt med någon som hjälpte en lite med allting.

Även om jag älskar att ha att göra-behöver man ibland få vila ut!


Fago äter Potatis och kokt kyckling idag. Köttfärs med tacos krydda är inget att rekomendera. Men så går det när man e slarvig. Stackars bäbis. Men han är glad för det. Även om jag ser att magen inte är så glad. Men nu ligger han och duttar på sin pip leksak. En ful liten pipis vi fick på en lydnads tävling som jag tryckt in i en strumpa.

I morgon blir det omplantering av blommor.


Kram på er!


Presentation


Fago & Theo

Bloggens Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards